Bang_and_Olufsen_BeoplayA9.jpg

Bang & Olufsen

A világ egyik ikonikus audio-vizuális márkája, a Bang & Olufsen több mint 90 éve vezető szerepet tölt be a design, a technológia és az innováció területein. 

Minden 1925-ben kezdődött, amikor két mérnök, Peter Bang and Svend Olufsen rádiókat kezdett el tervezni és gyártani az Olufsen család házának padlásán, amely azóta is a család tulajdona. A 'Bang & Olufsen' céget ugyanabban az évben alapították. Az Olufsen birtok padlásán született álmokból folyamatos megújulásra, kiváló minőségre, egyedi formatervezésre és komoly teljesítményre épülő valóság lett. 

Bang és Olufsen felfogása rendhagyó és szokatlan volt mindenki számára, hiszen a 20. században a funkcionalitáson kívül senki sem foglalkozott mással. Egyedül ők fordítottak figyelmet a megjelenésre, és innovatív ötleteikkel és design-nal megalapozták cégük azóta is töretlen sikereit.

A cég vezetői és dolgozói állítják, hogy termékeik ugyanolyan közel állnak a szívükhöz, mint az alapítóknak a kezdetek kezdetén. Szenvedélyük, hitük és meggyőződésük minden nap új inspirációt ad a fejlődéshez. 


A Verdomnál beszerezheted a Bang and Olufsen termékeit .


termékek

TELEVÍZIÓ

TELEVÍZIÓ

AUDIÓRENDSZER

AUDIÓRENDSZER

WIRELESS HANGSZÓRÓ RENDSZER

WIRELESS HANGSZÓRÓ RENDSZER

BLUETOOTH HANGSZÓRÓ

BLUETOOTH HANGSZÓRÓ

HANGSZÓRÓ

HANGSZÓRÓ

FEJ- és FÜLHALLGATÓ

FEJ- és FÜLHALLGATÓ