Loxone LED mennyezeti lámpa: gyönyörű, színes világítás + beépített mozgásérzékelő + beépített fényérzékelő / by Eva Szilagyi

PH_Ceiling-Einsatz-Einleitung-1.jpg

A fény ereje és minősége befolyásolja a hangulatunkat, nagy hatással van arra, hogy hogyan érezzük magunkat az otthonunkban vagy az irodában. Az új Loxone mennyezeti lámpával az otthonod minden helyiségében gyönyörű fényeket állíthatsz be. Sokoldalú és egyszerűen kezelhető eszköz, amely a legújabb technológiát ötvözi a modern formatervezéssel.

Az otthonod új fényekben tündökölhet.

PH_Ceiling-integrierter-Bewegungsmelder.png


Csak rajtad múlik, hogy a nappalidban melegfehér fény vagy különleges, színes fények játszanak. A fény erősségét is a kedvedre állíthatod - a nagyon világostól egészen a hangulatvilágításig. Az okos otthonokban egy lámpa nem csak világításra használható, ébresztőként vagy néma kapucsengőként is funkcionálhat.

A beépített mozgásérzékelő a lámpa fontos és praktikus kiegészítője. Nincs szükség külön mozgásérzékelő felszerelésére, hiszen a Loxone mennyezeti lámpa ezt a funkciót is átvállalja.


PH_Must-Have-Ceiling-Light-1.jpg

világítás

Nincs több botladozás a sötétben. A beépített mozgásérzékelőnek és fényérzékelőnek fontos szerepe van a világítás automatizálásában. Ha belépsz a szobába, a mennyezeti lámpa beméri a fény erősségét, és ha kevésnek bizonyul, a beállított világítási kép felkapcsol.

PH_Must-Have-Burglar.jpg

riasztó

A beépített mozgásérzékelő a betolakodókat is észleli. A valaki megpróbál betörni az otthonodba, a riasztás során a fények elkezdenek villódzni és hangos zene szól, hogy elriassza a betörőt. Mindeközben a telefonodra is értesítést kapsz a riasztásról.

PH_Must-Have-Bathroom-1.jpg

multiroom audió

Ha reggel álmosan belépsz a fürdőszobába, a kedvenc dalod fogad, hogy jól induljon a nap.

PH_Must-Have-Nightlight-Kids-Room-1.jpg

és még sok minden más

Az igazi okos otthon igényeit tartották szem előtt a tervezés során - a mennyezeti lámpádat sokoldalúan használhatod, adhat például éjszakai fényt is.

Mindegy, hogy éjszakai, dimmelt, nagyon világos, melegfehér vagy színes fényt szeretnél - az otthonod különböző helyiségeiben a mennyezeti lámpával minden igény és kívánság megvalósítható.

hálószoba

hálószoba

dolgozó

dolgozó

gyerekháló

gyerekháló

fürdőszoba

fürdőszoba

folyosó

folyosó

amit csak szeretnél

amit csak szeretnél

A Loxone mennyezeti lámpa a 1m² – 15m² nagyságú, kis helyiségekben is ideális, erős LED-jeinek fényerőssége egy 130 wattos izzó fényével egyenértékű.

PH_Ceiling-Bulb-big.png

Két változatban elérhető:

IC_Tree-Black-100x100.png

A díjnyertes Loxone TREE technológia előnye, hogy nagy mértékben csökkenti a szükséges kábel mennyiségét és a szerelési időt. Ha a tervezés a kábelezés előtt zajlik, ezt a lehetőséget ajánljuk.

IC_Air-Black-100x100.png

A Loxone AIR egy rádiójelekkel kommunikáló technológia, amely lehetővé teszi az eszközök utólagos telepítését, felújítások alkalmával. Ezt a lehetőség ajánljuk, ha nem akarsz utólag a kábelekkel bajlódni.

A Loxone LED mennyezeti lámpa borítása kiváló minőségű, porfestett alumíniumból készül. Egyszerű, modern formatervezés, fehér vagy antracit szín - beleillik minden környezetbe.

CO_ceiling-lights-Farbdesign.png

A 200 különálló LED kellemes melegfehér és gazdag árnyalatú színes fényeket állít elő. A kiváló minőségű szórófelületnek köszönhetően a fény a szoba minden sarkába eljut, mindenközben a lámpában a diódák nem megkülönböztethetők.

A mozgásérzékelő mellett a Loxone mennyezeti lámpában fényérzékelő is található, amely első lépésben felméri, hogy szükséges-e a lámpákat felkapcsolni.

360° látómező és 110°szórás-szög

360° látómező és 110°szórás-szög

0.045 - 188,000 Lux között mérő fényérzékelő

0.045 - 188,000 Lux között mérő fényérzékelő

Loxone technológia: AIR és TREE

Loxone technológia: AIR és TREE

A Loxone LED mennyezeti lámpa lehetővé teszi, hogy létrehozd azt a tetszőleges világítási képet, ami leginkább illik a helyiséghez és a hangulatodhoz. A piros, a zöld, a kék és a melegfehér különálló csatornái garantálják a színgazdag világítást - miközben energiát takarítanak meg.

A++ energiahatékonyság
3000K fény
színek milliói
25 000 működési óra

A beépített dimmer technológiájának köszönhetően a LED mennyezeti lámpa dimmelési görbéje egyenletesebb és finomabban hangolható, mint a hagyományos dimmereké.

hagyományos dimmer (DMX) 8 bit 256 lépés

hagyományos dimmer (DMX)
8 bit 256 lépés

Loxone RGBW Dimmer Tree/Air 16 bit 65536 lépés (Loxone Config 10.0 és Lighting Controller V2 használata mellett)

Loxone RGBW Dimmer Tree/Air
16 bit 65536 lépés (Loxone Config 10.0 és Lighting Controller V2 használata mellett)

A foglalatban lévő erős mágneseknek köszönhetően a lámpa csavarok nélkül, rekordidő alatt rögzíthető a mennyezeti szerelőlemezhez.

mágneses foglalat

mágneses foglalat

leesésgátló

leesésgátló

felhasználóbarát csatlakozók

felhasználóbarát csatlakozók

hosszabb kábel is elfér mögötte

hosszabb kábel is elfér mögötte

100% kompatibilitás a Loxone okos otthonnal

A TREE és AIR technológiának, valamint az Auto Configuration funkciónak köszönhetően a Loxone mennyezeti lámpa egyszerűen felszerelhető és integrálható a Loxone rendszerébe.

A szupergyors szerelésről nézd meg az alábbi videót: