Loxone LED mennyezeti spot / by Eva Szilagyi

Ragyogó, 100%-ban dimmelhető fények

CO_lighting-examples (1).jpg

A Loxone mennyezeti spotot bármilyen helyiségben, bármilyen alkalommal használod, biztosan számíthatsz a tökéletes világításra. Pont olyan színekben és fényerővel tudsz világítási képeket létrehozni, ahogy szeretnéd, hiszen a hagyományosan dimmelhető világítótestekhez képest a Loxone mennyezeti spot sokkal finomabban és fokozatosabban dimmelhető.

hagyományos dimmer (DMX) 8 bit 256 lépés

hagyományos dimmer (DMX)
8 bit 256 lépés

Loxone RGBW Dimmer Tree/Air 16 bit 65536 lépés (Loxone Config 10.0 és Lighting Controller V2 használata mellett)

Loxone RGBW Dimmer Tree/Air
16 bit 65536 lépés (Loxone Config 10.0 és Lighting Controller V2 használata mellett)

A Loxone LED spot nem csak külsejében, hanem képességeiben is kivételes. Mindegy, hogy közvetett, kiemelő vagy funkcionális világítást tervezel, a Loxone LED mennyezeti spot tökéletes választás lesz.

gif-aus-PS-300x300_12-25.gif
Gif-LED-Spot-RGBW-aus-Photoshop-300x300_011018.gif

A Loxone LED mennyezeti lámpa lehetővé teszi, hogy létrehozd azt a tetszőleges világítási képet, ami leginkább illik a helyiséghez és a hangulatodhoz. Az RGBW spot piros, a zöld, a kék és a melegfehér csatornái garantálják a színgazdag világítást - miközben energiát takarítanak meg.

A++ energiahatékonyság
3000K fény
színek milliói
25 000 működési óra

Loxone_Showhome_48-1-2.jpg

A LED spotot a TREE kábelezésnek köszönhetően egyszerűen és gyorsan fel tudod szerelni a mennyezetre vagy a falra. A spotot két erős mágnessel látható csavarok nélkül is biztonságosan tudod rögzíteni.

Montage-Magnet-Mount-Aufbauspots-Collage.jpeg

A Loxone az eszköz tervezése során azt tartotta szem előtt, hogy az időtálló design-t ötvözze a legújabb LED technológiákkal. Fehér és antracit színekben elérhető, és színeiben a Loxone nyomógombjaival harmonizál.

PP_Ceiling-Spots-Double-RGBW.png

A Loxone LED mennyezeti spot egyszerű és elegáns stílusával minden típusú és hangulatú otthonba illlik, és minden helyiségben használható.

Lightbeam-LED-Ceiling-Spot-RGBW_ENG.jpg

tartalom és képek forrása: https://www.loxone.com/enen/four-fantastic-new-lighting-products/
https://shop.loxone.com/enuk/led-ceiling-spots-rgbw-global.html