Loxone LED Pendulum Slim / by Eva Szilagyi

Forradalmian új felépítés, gyönyörű színek, egyedi világítás

A Loxone által tervezett és kifejlesztett lámpa egyszerre képes kiemelő és közvetett módon színes fényt kibocsájtani, így a használatával minden hangulathoz és alkalomhoz megfelelő világítási képet tudsz beállítani.

Design lámpatest, minőségi kivitelezés

Kiváló minőségű lámpazsinór textilborítással - A szövettel borított lámpazsinór modernné és finom tapintásúvá teszi a 2 méter hosszú kábelt, amelyet a kívánt hosszra állíthatsz.

Porfestett lámpatest - Az alumínium lámpatestet porfestéssel kezelték, így elegáns matt külsőt kapott. Fehér és antracit színben elérhető, és minden típusú otthon hangulatába beleillik.

Üveg szórófelület - A szórófelület kiváló minőségű üvegből készült, amely természetesen és szép árnyalatokban szórja a Pendulum Slim színes fényeit.

Nézd meg a LED Pendulum Slim-et használat közben:

Kifejezetten okos otthonokban történő használatra tervezve

A Pendulum Slim gyöngyörűen beleillik az okos otthonokba, hiszen 100%-ban kompatibilis a már meglévő és az újonnan telepített Loxone rendszerekkel.

Energiahatékonyság

A LED Pendulum Slim lehetővé teszi, hogy létrehozd azt a tetszőleges világítási képet, ami leginkább illik a helyiséghez és a hangulatodhoz. Az RGBW spot piros, a zöld, a kék és a melegfehér csatornái garantálják a színgazdag világítást - miközben energiát takarítanak meg.

A++ energiahatékonyság
3000K fény
színek milliói
25 000 működési óra

Ha a LED Pendulum Slim-et a Loxone RGBW Dimmer Tree / Air modullal együtt használod, a dimmelési görbe egyenletesebben és finomabban hangolható, mint a hagyományos dimmereké.

hagyományos dimmer (DMX) 8 bit 256 lépés

hagyományos dimmer (DMX)
8 bit 256 lépés

Loxone RGBW Dimmer Tree/Air 16 bit 65536 lépés (Loxone Config 10.0 és Lighting Controller V2 használata mellett)

Loxone RGBW Dimmer Tree/Air
16 bit 65536 lépés (Loxone Config 10.0 és Lighting Controller V2 használata mellett)

Kétféleképpen szerelhető:

PP-Pendulum-PWM-round.png

PWM változat

A Loxone a két RGBW dimmerét kifejezetten PWM vezérlelt világítótestek használathoz tervezte, így a segítségükkel ez a típusú világítás is egyszerűen automatizálható a Loxone okos otthon rendszerén belül.

PP-Pendulum-Tree-round.png

Tree változat

A Loxone TREE technológia előnye, hogy nagy mértékben csökkenti a szükséges kábel mennyiségét és a szerelési időt. A Pendulum Slim TREE-ben található egy beépített dimmer, így a lámpát egyenesen a TREE Extension modulhoz vezetékelhető. A TREE kábelen fut a vezérlés és a 24V tápellátás is.

Extra rövid idő alatt felszerelhető

A LED Pendulum Slim tervezése során Loxone-nak sikerült egy újabb egyszerűen és rekordsebességgel felszerelhető eszközt alkotnia. Egy pár kesztyűt is betettek a lámpa csomagolásába, hogy a szerelés során elkerülhessük a lámpatesten maradó ujjlenyomatokat.

Káprázatos világítás, egyszerűen

Finom és elegáns formatervezésének köszönhetően a Loxone Pendulum Slim minden helyiség díszévé válik. A szoba nagyságától függően kell kalkulálni a szükséges világítótestek számát, hiszen a fény minősége határozza meg a szoba megfelelő megvilágítását.

A világítótestet az asztal síkjához képest 70 cm távolságra ajánljuk elhelyezni, és a lámpák között 60 cm távolság meghagyását javasoljuk.

lichtkegel.png

A tartalom és képek forrása: https://shop.loxone.com/enuk/led-pendulum-slim-global.html