Tökéletes vezérlés, lenyűgöző világítás: RGBW 24V Compact Dimmer / by Eva Szilagyi

A 24V RGBW Compact Dimmer a színeket változtató fényforrások (pl. RGBW LED szalag) egyszerű vezérlését teszi lehetővé. Teljes skálán történő, 0-100%-os dimmelésre és bármilyen szín beállítására képes, ezáltal egyedi világítási képeket és hangulatokat hozhatunk létre a segítségével, amelyek meg tudják változtatni bármely helyiség atmoszféráját.


Új megoldások, sokoldalú használati lehetőségek

Az RGBW 24V Compact Dimmer-t kifejezetten lokális használatra fejlesztették, így könnyedén telepíthető közvetlenül a LED szalagok mellé, süllyesztve vagy eltakarva a bútorzatba vagy a mennyezetbe.

Mindegy, hogy most építkezel vagy csak felújítasz

A Loxone AIR és TREE technológiáinak köszönhetően az RGBW 24V Compact Dimmer bármikor könnyedén beszerelhető.

IC_Tree-Black-100x100.png

A díjnyertes Loxone TREE technológia előnye, hogy az egyszerű kábelezési topológiának köszönhetően nagy mértékben csökkenti a szükséges kábel mennyiségét és a szerelési időt. Ha a tervezés a kábelezés előtt zajlik, ezt a lehetőséget ajánljuk.

IC_Air-Black-100x100.png

A Loxone AIR egy rádiójelekkel kommunikáló technológia, amely lehetővé teszi az eszközök utólagos telepítését, például felújítások alkalmával. Ezt a lehetőség ajánljuk, ha nem akarsz utólag a kábelekkel bajlódni, hiszen az AIR technológia biztosítja az intelligens automatizálás és vezérlés kábelmentes kommunikációját.

PH_Installation-Tree.png
PH_Installation-Air.png

A kábelt a fedlapok levétele után tudod bekötni. Ha több kábel szükséges a szereléshez, a kábelrögzítő gyorskötözőt célszerű használni.


tartalom és képek forrása: https://shop.loxone.com/enuk/rgbw-24v-compact-dimmer.html