NFC Code Touch és kulcs / by Eva Szilagyi

tökéletes beléptetési megoldás ajtókhoz, kapukhoz, garázsokhoz és riasztókhoz

Az NFC Code Touch minden körülmények között ideális beléptetést biztosít a család tagjai vagy alkalom adtán ismerősei számára. Mindegy, hogy bent vagy kint, éjjel vagy nappal, esőben vagy napsütésben használod, a dizájnos eszköz a mindig a legjobbját nyújtja.

A legegyszerűbben az egyedi kódoddal vagy kódolt NFC tag segítségével tudod kinyitni és bezárni a házad.

A legegyszerűbben az egyedi kódoddal vagy kódolt NFC tag segítségével tudod kinyitni és bezárni a házad.

Az egyedi kódokkal különböző jogosultságokat adhatsz a belépéshez.   

Az egyedi kódokkal különböző jogosultságokat adhatsz a belépéshez.

 

Ha bent használod, a riasztórendszer részeként élesítheted vagy kikapcsolhatod vele a riasztót.

Ha bent használod, a riasztórendszer részeként élesítheted vagy kikapcsolhatod vele a riasztót.

különböző kódok a család tagjai számára

A otthonodba való belépéshez vagy riasztásához 2-8 számjegyű kódokat generálhatsz a családtagjaid számára.

egyszeri kódok

IC_NFC-Clock.png

Ha nem terv szerint alakul a napod, és a dugóban ülve biztosan tudod, hogy nem érsz haza a futár előtt, a Loxone app segítségével gyorsan generálhatsz egy egyszer használatos kódot. A kód használatával a szállító be tudja tenni a csomagodat a házadba, majd bezárja az ajtót, és biztonságban hagyja az otthonodat. 

időszakos kódok

IC_NFC-Week-DE.png

Airbnb-re használod a lakásodat? Vagy a takarító péntekenként jön? A Loxone Smart Home applikációjával egy bizonyos időszakra szóló beléptetési kódot is készíthetsz.

Olyan kódot is generálhatsz, amely egy bizonyos időpontig vagy egy időszakra érvényes, aztán pedig már nem használható.

belépés NFC-vel

Ha inkább NFC kulcsot szeretnél használni PIN kód helyett, nincs semmi akadálya. Az NFC Code Touch-ba érintésmentes, kiemelkedően biztonságos NFC olvasó van beépítve.

PH_NFC-Sticker.jpg

NFC smart tag

 

 

Nyisd ki az bejárati ajtódat vagy a garázskaput a Loxone NFC smart tag-gel, melyet az NFC Code Touch-hoz kapsz. 

PH-NFC-Key-Fob.jpg

NFC kulcs

 

 

A Loxone NFC kulcs használata igazán egyszerű, és tökéletesen helyettesíti a bejárati ajtód kulcsát. Segítségével érintés nélkül bejuthatsz az otthonodba.

ILL_House-Codes.jpg

egy kód - rengeteg funkció

Ha több kapud vagy garázsajtód van, de nem akarod mindegyikhez külön megjegyezni a kódokat, az NFC Code Touch billentyűzetén először kiválaszthatod a kaput vagy a garázsajtót, amelyet vezérelni szeretnél, majd megadod az egyedi kódodat - nem szükséges minden ajtóhoz külön kódot generálni. 

teljeskörű irányítás az applikáción keresztül

Egy időszakos vagy egy egyszeri kód elkészítése is néhány kattintás a Loxone applikációban. Tartjuk magunkat az "egy app mindenhez" filozófiánkhoz, így az NFC Code Touch beállításainak minden részlete beállítható mobiltelefonról vagy tabletről is. 

jobb félni mint megijedni

A fejlesztéseink során a legfontosabb szempont a felhasználó és a Loxone okos otthon biztonsága.

IC_AES-2x.png

AES kódolás

Az NFC matricák és az NFC kulcs kódolása ugyanazoknak a biztonsági szabványoknak felel meg, mint az érintés nélküli bankkártyák. 

Az AES kódolás nélkül az NFC eszköz lényegesen sérülékenyebb (képzeld el, hogy valaki egy bankkártyaolvasót tart a zsebed vagy a táskád mellé a tudtod nélkül). Az AES kódolással az okos otthonod teljes biztonságban lehet.

IC_Hash-2x.png

hash kódolás

Az AES kódolás mellett az egyedi belépési kódodat hash titkosítás is védi, így kizárt, hogy egy külső eszköz azt le tudja olvasni vagy le tudja hallgatni azt.

IC-Fingerprint-2x.png

 

üvegfelület

A piacon kínált általános belépési megoldásokkal ellentétben a kiváló minőségű, edzett üveg nagyon strapabíró, és az ujjak lenyomata nem marad rajta a felületén.

IC_Shield-2x.png

esélytelen betörők

Az NFC Code Touch nem működik, ha nincs közvetlenül az okos otthon rendszerébe kötve, így hiába is szedik szét vagy szerelik le, nem lehet megbontani az okos ház biztonsági rendszerét.