Új eszköz: LOXONE Room Comfort érzékelő / by Eva Szilagyi

Blog-Header-Room-Comfort-Sensor_HUN.png

Ahogy a kinti, úgy a benti hőmérséklet, a páratartalom és a levegő minősége is befolyásolja az egészségünket és komfortérzetünket. Ha belegondolsz, a legtöbb ember az életének több mint felét épületek falai között tölti, miközben eszébe sem jut, hogy milyen ott a klíma. Hogyan szerezhetünk bizonyosságot arról, hogy a lehető legegészségesebb körülmények között töltjük az időnket otthon vagy az irodában? A válasz egyszerű: optimalizálni kell a hőmérsékletet, a páratartalmat, és figyelni kell a levegő minőségét.

Az új Room Comfort érzékelő segítségével a Loxone okos otthon megbízhatóan méri a hőmérséklet, páratartalom és CO2 értéket, és optimális klímát biztosít 0-24 órában.

Minden helyiségbe tökéletes választás

A beltéri Room Comfort érzékelőt olyan helyre érdemes tenni, ahol szellőztető berendezést is használsz.

PH-office-round-360.png

iroda

Ahhoz hogy megfelelően működjön az agyunk, elengedhetetlen a friss levegő folyamatos áramoltatása.

PH-bedroom-round-360.png

hálószoba

A friss levegő és az optimális hőmérséklet segíti a zavartalan alvást.

PH-office-round-360.png

fürdőszoba

A reggeli forró fürdő után az okos otthonod optimalizálja a hőmérsékletet, a páratartalmat és a levegő minőségét anélkül, hogy ki kellene nyitnod az ablakot.

Szabályozd te a saját környezetedet

A Room Comfort érzékelő szinte észrevétlenül méri az értékeket, és szabályozza a teljes helyiséget.

Mockup-iPhone.png

Teljes app támogatás

Az érzékelő segítségével a Loxone okos otthon automatikusan optimalizálja a szoba hőmérsékletét, páratartalmát és CO2 szintjét. Ha mégis változtatni szeretnél valamelyik értéken, az applikáción keresztül okostelefon vagy tablet segítségével bármikor könnyedén megteheted.