k.jpg

LED Profilelement

A német cég története 1996-ra nyúlik vissza, amikor gipszkarton lapok szerelésével, beépítésével foglalkoztak. Munkatapasztalatuknak és a piaci igények felmérésének köszönhetően 2008-ra megalapozták új tevékenységeiket, a minőségi alumínium LED profilok kifejlesztését, gyártását és kereskedelmét.  A cég gyorsan fejlődött, és sikerük azóta is töretlen. 

A LED szalagok által kibocsájtott közvetett fény kellemes, megnyugtató hangulatot teremt, és jó érzéssel tölt el minket. Ez a fajta megvilágítás tökéletes kiegészítője a kiemelő fényforrásoknak. A LED profilok beleolvadnak a környezetbe, és egyedi légkört teremtenek a helyiségekben. A dizájnerek, építészek, világítástervezők és kivitelezők munkája LED szalagokkal és profilokkal való tervezés nélkül ma már szinte elképzelhetetlen.

előnyei:

- olcsó technológia és egyszerűen beépíthető elemek
- mindenféle építőanyaggal jól kombinálható
- használata rengeteg időt spórol az építőknek
 - lépést tart a jelenlegi trendekkel
- modern, jövőbe mutató technológia
- energiahatékony és zöld megoldás

Mivel a LED profilok a falakra vagy mennyezetre minden irányban - függőlegesen vagy vízszintesen - és formában - például kör vagy hullám alakban - szerelhetők, nem szabnak határt a tervező fantáziájának. Minden elképzelés megvalósítható a segítségükkel, és mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelő megoldást.