k.jpg

LED Profilelement

A német cég története 1996-ra nyúlik vissza, amikor gipszkarton lapok szerelésével, beépítésével foglalkoztak. Munkatapasztalatuknak és a piaci igények felmérésének köszönhetően 2008-ra megalapozták új tevékenységeiket, a minőségi alumínium LED profilok kifejlesztését, gyártását és kereskedelmét.  A cég gyorsan fejlődött, és sikerük azóta is töretlen. 

A LED szalagok által kibocsájtott közvetett fény kellemes, megnyugtató hangulatot teremt, és jó érzéssel tölt el minket. Ez a fajta megvilágítás tökéletes kiegészítője a kiemelő fényforrásoknak. A LED profilok beleolvadnak a környezetbe, és egyedi légkört teremtenek a helyiségekben. A dizájnerek, építészek, világítástervezők és kivitelezők munkája LED szalagokkal és profilokkal való tervezés nélkül ma már szinte elképzelhetetlen.

előnyei

költséghatékony technológia
egyszerűen beépíthető elemek
mindenféle építőanyaggal jól kombinálható
használata rengeteg időt spórol az építőknek
lépést tart a jelenlegi trendekkel
modern, jövőbe mutató technológia
energiahatékony és zöld megoldás

A LED profilok a falakra vagy mennyezetre minden irányban (sréhen, függőlegesen vagy vízszintesen) és minden formában (például kör vagy hullám alakban) szerelhetők, így nem szabnak határt a tervező fantáziájának. Minden elképzelés megvalósítható a segítségükkel, és mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelő megoldást.