Lithoss_Illume.jpg

Lithoss

A belga székhelyű Lithoss nv/sa több mint 10 éve robbant be a felső kategóriás design kapcsolók piacára kiváló termékeivel. A Lithoss felismerte a kapcsolók fontosságát a térben, és olyan termékcsaládot alkotott, amely dísze és ékszere lehet minden helyiségnek.


A Verdom Kft. a Lithoss eszközök kizárólagos magyarországi forgalmazója.
Vásárolj a szakértőktől!


A nemzetközi szinten díjazott, Belgiumban gyártott kapcsolók végső kialakítását gépi megmunkálás után kézi munkával tökéletesítik, így lesz minden termékük egyedi és különleges. Nem szokványos anyagokat használnak, mint a zamak vagy a szálcsiszolt rozsdamentes acél, amelyeken egészen különleges módon törik meg a fény. Az egyedi színeknek köszönhetően minden helyiség stílusához illő kapcsoló vagy dugalj kerülhet a falakra.

A design letisztult, elegáns és egyszerű: maga a négyzet - viszont a Lithoss formatervezői olyan művészien kezelik ezt a hétköznapi formát, hogy megkülönböztető vizuális élményt és hatást okoznak vele. 

A Lithoss kapcsolókban lévő nyomógombok a világításvezérlésen felül egy kiegészítő modul segítségével ki-bekapcsoló gomb funkciót vagy dimmer funkciót kaphatnak. Hálózati szempontból háromféle kivitel létezik: 

  • 230 V hálózati feszültséghez
  • 24 V (kisfesztültségű intelligens ház vezérlő rendszerekhez)
  • KNX kompatibilis (KNX rendszerű intelligens ház vezérlő rendszerekhez)

COCKPIT

DIMMER

SELECT

SQUARES

ILLUME

LUMINAIRES

PIANO

VOID

SUPERNOVA