Loxone_arnyekolas.jpg

okos árnyékolás

Az árnyékolás jóval tovább mutat annál a törekvésnél, hogy megóvja otthonodat a napsugárzástól. Az okos házban az árnyékolás együtt működik más eszközökkel és érzékelőkkel annak érdekében, hogy a rendszer a kényelmi hőmérsékletet elérje, és védje a bútorokat is.

A Loxone okos otthon végtelenül rugalmas, és alkalmazkodik egyedi igényeihez. Mindegy, hogy redőnyöd, függönyöd vagy napellenződ van, bármelyiket saját rendszerébe tudja foglalni.


Loxone_okos_otthon.jpg

összehangolt működés

A Loxone rendszere a redőnyeidet és az árnyékolóidat automatikusan működteti, felhúzza, leengedi, továbbá a napszaknak, fényviszonyoknak és a külső hőmérsékletnek megfelelően állítja be azokat. Nyáron az árnyékolók automatikusan záródnak, ha a szoba hőmérséklete túllépi a beállított értéket, megelőzve a felmelegedést. Télen sokan sötétben indulnak el otthonról, és sötétben érkeznek haza, de az otthonod így is fényárban úszhat: a Loxone napkeltével felhúzza az árnyékolókat, sötétedéskor pedig leengedi azokat.


Loxone_arnyekolas.jpg

a nap energiájának felhasználása

Használd a napsütés erejét otthonod felmelegítéséhez.

A Loxone napsütésben addig nem engedi le a redőnyöket, amíg a szoba hőmérséklete el nem éri a kívánt értéket, majd utána a benti hőmérsékletnek megfelelően szabályozza az árnyékolók állását.


Loxone_Pure_Touch.jpg

egyszerű vezérlés

A Loxone okos otthon vezérlése pont annyira egyszerű, mint amennyire a rendszer intelligens. Egyetlen Loxone Touch kapcsolóval irányíthatod szobánként az árnyékolókat, a világítást és a zenét. A Loxone Touch két sarkának érintésével bármikor, manuálisan is felhúzhatod és leengedheted a redőnyöket.

Ha nem vagy a kapcsoló közelében vagy nem tartózkodsz otthon, okos telefonról a Loxone Smart Home app segítségével bármikor igazíthatsz az árnyékolóid állásán.