Loxone_Touch_Pure.jpg

okos riasztás, amelyben megbízhatsz

A Loxone rendszere számtalan lehetőset kínál otthonod biztonságának megőrzésére, a saját igényeid szerint konfigurálható a Miniserver. Ha nem tartózkodsz otthon vagy éjszaka alszol, a Loxone okos otthonod automatikusan bekapcsolja a riasztót, a füstjelzőt és a különböző érzékelőket, így lesz otthonod rendjének és a biztonságának őre. Ha bárki be akar törni az otthonodba, a rendszer többféleképpen jelezhet neked: a mobilodon keresztül, a multiroom audiórendszer teljes hangerejű megszólaltatásával, a ház összes fényének egy idejű villogtatásával, vagy akár a redőnyök felemelésével, hogy közszemlére tegye a betolakodót.

Az otthonod akkor is azonnal értesít, ha betörik valamelyik ablaküveg, esetleg tűz, szivárgás vagy beázás fenyeget, így nagyobb károk elszenvedése nélkül gyorsan reagálhatsz a veszélyre. 


Loxone_okos_otthon.jpg

jelenlét szimuláció

Ha elutazol vagy nyaralsz, teljes biztonságban hagyhatod otthonodat. A Loxone rendszerében beprogramozható, hogy az okos otthonod szimulálja az állandó jelenlétet: reggel felhúzza, este leengedi a redőnyöket, felkapcsolja sötétben a világítást, mintha otthon lennél.


Loxone_iButton.jpg

a gyermekek biztonsága

Néha fejtörést okoz megválaszolni a kérdést, hogy a gyerekeket kell az házban lévő veszélyektől megóvni vagy a házat a gyerekektől.

A Loxone okos otthon egy időben garantálja a gyermekeid és a házad biztonságát is.  A kapcsolókat, a multimédiát és a játékkonzolt is egy kattintással gyermek-biztos módba állíthatod, hogy úgy és addig használják azokat, amíg te lehetővé teszed.

Ha előtted ér haza a gyereked az iskolából, az iButton kulcs olvasóhoz történő érintésével a Miniserver beengedi őt a házba, kiiktatja a riasztót, és téged is értesít minderről.


Loxone_mindenki.jpg

az idősek biztonsága

Az időseknek fontos érzés, hogy megőrizzék saját függetlenségüket és a saját otthonukban élhessenek. A gyermekeiknek pedig az fontos, hogy tudják, a szülők biztonságban vannak. A Loxone 'passzív' felügyelet sokféle lehetőségét kínál, amely számodra is megnyugtató, és nem sérti az idősek privát szféráját sem. 

Ha tudod, hogy egy idős rokonod minden nap teát főz 10 óra előtt, a Smart Socket Air üzenetben vagy emailben jelez neked, ha ez valamelyik nap 10 óráig nem történik meg. Tehát csak a nem szokványos tevékenységekről kapsz csak jelzést, nem pedig arról, mi történik az ő otthonában.

Hasonlóképp lehetséges az is, hogy mozgásérzékelőket helyezz el a lépcső tetejére és a lépcső aljára. Beállítható, hogy csak abban az esetben kapj jelzést, ha csak az egyik érzékelő érintett a mozgásban, például esés esetén. Az értesítés után azonnal lehetőséged van cselekedni.


a te otthonod, a te adataid

Minden személyes adatodat és beállításodat több tűzfal és biztonsági mechanizmus védi. A Loxone biztosítja a felhasználók és az okos otthonok személyes adatainak 100%-os védettségét. 

Loxone_adat.png
Loxone_adat.png