FS_Infosession-Kollerschlag-Showhome.jpg

Leendő partnereknek

Ahhoz, hogy professzionális okos otthon rendszer telepítővé válj, a Loxone-on keresztül vezet az út! A Loxone lehetőséget biztosít neked arra, hogy tényleg megbízható megoldást nyújthass ügyfeleid számára az otthonuk automatizálására.

 

Demo bőrönd

Demo bőröndünk megvásárlásával már meg is tetted az első lépést afelé, hogy a Loxone okos otthon rendszerek szakértőjévé válj. Tudjuk, hogy egy potenciális Loxone partner számára ezeket a termékeket megvenni egyszerre nagy kiadás, ezért most kedvezményes áron juthatsz hozzá Demo bőröndünkhöz!

EN_KB_Demo_Case-768x512.png

Mit tartalmaz a demo bőrönd?

1x Miniserver
1x Tree Extension
1x Air Base Extension
1x RGBW Dimmer Tree
1x mozgásérzékelő Tree
1x Touch Tree
1x RGBW LED szalag
1x nyitásérzékelő

 
loxone.png

A Loxone partnerség előnyös számodra

Olyan elkötelezett partnereket keresünk, akik éppen annyira imádják az otthoni automatizációt, mint mi. Amennyiben partnereinkkel szoros együttműködést sikerül kialakítanunk, partnerünk része lehet az otthoni automatizációban piacvezető Loxone sikersztorijának.

 
6.jpg

Átlátható és tisztességes

Nálunk mindig tudod, mi a helyzet! Az átláthatóság és a tisztességes működés nagyon fontos számunkra. Partnerprogramunkban minden Loxone partnerhez ugyanolyan korrekten állunk hozzá, nem kivételezünk senkivel.

 
cei1.png

Teljes support projektjeidhez

Együttműködnél a Loxone-nal? Személyes kontaktot biztosítunk neked, aki segít téged mind a projekttervezésben, mind a megvalósításban.

 
cei4.png

Ügyfélorientáció

A partner program egyszerűvé teszi a végfelhasználóknak a megfelelő tudással rendelkező szakemberek megtalálását a közelükben.

 
PH_gallery-pendulum-09.jpg

2 éves garancia

Számíthatsz ránk! 2 év garanciaidőt biztosítunk számodra.

Loxone partnerként szeretnéd megváltoztatni az életedet, és részesévé válni egy különleges sikersztorinak? Ha a céged tevékenységi köre kapcsolódik hozzánk, már alig várjuk, hogy partneri körünkben tudhassunk!