Loxone_homerseklet.jpg

okos hőmérséklet

Amíg éjjel pihensz, a Loxone rendszere több száz feladatot elvégez a ház körül: meleget ad a hideg téli reggeleken és hűti a házat a forró nyári éjszakákon- automatikusan megfelelő hőmérsékleten tartja az otthonodat, a radiátorok, a redőnyök és a légkondicionálás összehangolt vezérlésével. A rendszer felismeri, hogy mikor nyerhet energiát a nap fényéből, és ha az nem elég, mikor kell bekapcsolnia a fűtést.

A Loxone Smart Home app segítségével bármikor bárhonnan változtathatsz a beállításokon és az otthonod hőmérsékletén.


Loxone_szelepmozgato.jpg

öntanuló hőmérsékletszabályozás

A Loxone rendszerében a fűtés gondolkozik, tanul, és optimalizál. Tudja, mikor kell elkezdeni fűteni a szobát, hogy egy adott időpontra a megfelelő hőmérsékletet elérje. Méri, hogy meddig tart felmelegíteni a helységet, és az évszakok függvényében változtatja az értékeket. Ha nem pontos az időjárás előrejelzés, az otthonodban akkor is kellemes meleg lesz. 

A Loxone minden fajta fűtési módot, az infrapaneleket, radiátorokat, elektromos fűtést vagy hőszivattyút is képes integrálni a rendszerébe.


energiatakarékosság mindenek előtt

nappali: 22°.
hálószoba: 19°.
fürdőszoba: 23°. 

A Loxone okos otthonodban a szobák a nap minden szakában ideális hőmérsékletűek. Jól esik a meleg a fürdőben, és éjszaka pihentetőbb az alvás a hűvösebb hálószobában. A beállítás-vezérelt fűtésrendszerrel energiát és költséget takaríthatsz meg, és nincs gazdasátalan hőveszteség.


Loxone_okos_otthon

lélegző otthon

A friss levegő nem csak a házban élőknek, hanem magának az épületnek is nélkülözhetetlen. Okos otthonod ügyel az egészségedre, és ellenőrzi a levegő minőségét, a hőmérsékletet és a páratartalmat, és az értékektől függően működteti az intelligens szellőztetést.