Loxone_multimedia.jpg

újratöltött zene és szórakozás

A Loxone zeneszervere az első multiroom audió rendszer, amelyet úgy fejlesztettek ki, hogy 100%-ban integrálható legyen az okos otthonok által kínált megoldásokba. 

A multiroom audiórendszerrel lehetséges az, hogy különböző szobákban más-más zenét hallgass, vagy hogy a kiválasztott zene szobáról-szobára kövessen az otthonodban, bármerre is mész. Beállíthatod a saját válogatásodat, az AirPlay használatával a telefonodról is hallgathatsz zenét, vagy kapcsolódhatsz a TuneIn, Google Play Music, Spotify szolgáltatásaihoz.

Egy nagy teljesítményű zenerendszernek nem kell hivalkodónak lennie: a Loxone zeneszervere letisztult vonalaival, mennyezetbe simuló hangfalaival igazán igényes és kifinomult.

A zene megnyugtat és relaxál. Élvezd ezt az otthonodban is: ébredj a kedvenc számodra reggel, hallgass chillout zenét egy hosszú nap után, és állíts be egy kellemes dallamot, amivel a kaputelefon jelez, ha vendéged érkezik.

Az okos otthonodban az audió- és a multimédia eszközeid automatizáltak, neked nincs más dolgod, mint nyugodtan hátradőlni, és élvezni az előnyeit. A multiroom audiórendszerrel határtalanok a lehetőségeid.


Loxone_multiroom.jpg

minden egyben

A Loxone okos otthonodban a multimédia rendszer elemeit központi irányítás alá vonhatod. Búcsút inthetsz a rengeteg távirányítónak, mert az eszközeidet a Loxone Smart Home App segítségével egyszerűen irányíthatod: változtathatod a hangerőt, új lejátszási listát állíthatsz össze, számot válthatsz, másik albumot kereshetsz vagy a személyes kedvencedet is választhatod. 

Nem csak az applikáció, hanem a Loxone Touch kapcsoló programozásával is vezérelheted az audiórendszert. Egy kattintással kikapcsolhatod a rendszerbe integrált XBox-ot, vagy csatornát válthatsz a televízión. 


Loxone_applikacio.jpg

jelzés és biztonság

A multiroom audió rendszered lehet maga a riasztó: betörés esetén egy kiválasztott számot bömböltethetsz a hangszórókból, ezzel jelezve a veszélyt a szomszédoknak és a járókelőknek, miközben te is értesítést kapsz a riasztásról. 

Beállíthatod azt is, hogy szöveges üzenet helyett egy kellemes gépi audióüzenet figyelmeztessen, ha nyitva maradt a garázsajtó vagy a szauna hőmérséklete elérte a kívánt hőfokot.