Loxone-LED-Pendulum-Slim.jpg

miért pont a Loxone?

Ma már sokféle lehetőség és termék létezik, ha okos otthont szeretnél. Tudjuk, hogy egyáltalán nem könnyű a legmegfelelőbbet kiválasztani.

A Loxone az intelligens automatizálás piacán kapható rendszerek között rövid idő alatt az iparág élvonalába tornázta fel magát. A márka ár-érték arányban kiemelkedő és az egyik legmegbízhatóbb épületautomatikai rendszer, amely tökéletes választás lakások, nyaralók, irodák, családi házak és kisebb ipari ingatlanok automatizálására. 

A Loxone okos otthon egyik legnagyobb előnye, hogy te választhatod ki, mit szeretnél automatizálni. Csak a világítás vagy csak a fűtés is kezelhető a rendszerrel, de ha úgy akarod, az egész ház komplexen is vezérelhető. A Loxone 360 fokos, teljes körű megoldást kínál arra, hogy a világításvezérlés, a fűtés- és hűtésszabályozás, a riasztó, az árnyékolás, a multimédia és az energetika egy olyan rendszerré álljon össze, amely optimálisan, költséghatékonyan és automatikusan működik. Az eszközök közötti interakció és a funkciók összehangoltsága teszi lehetővé, hogy az otthonod biztonságosabb, kényelmesebb és energiatakarékosabb legyen.

A Loxone öntanuló módon egy rendszerben kezeli és vezérli az okos otthon körüli feladatokat. Megtanulja, hogy az adott időjárási körülmények mellett mennyi idő szükséges a ház felfűtéséhez; érzékeli, hogy mikor kell leengedni vagy felhúzni az árnyékolókat az optimális hőmérséklet megtartásához; felismeri, hogy mikor nyerhet energiát a nap fényéből; tudja, hogy milyen fényerő szükséges a kinti fényviszonyok mellett a szoba megvilágításához; felméri, hogy a napelemek által előállított energiát milyen felhasználásra a leggazdaságosabb fordítani: az aktuális helyzet kiértékelése után automatikusan elvégzi és megjegyzi a feladatokat a beállítások teljesítéséhez.

A Loxone eszközök bármikor telepíthetők. Az építkezéskor is meg lehet határozni a szükséges eszközök mennyiségét, a kábelezés helyét és anyagigényét. Ezzel szemben Loxone Air eszközök bármikor beszerelhetők, hiszen vezetékek nélkül, rádióhullámok segítségével kommunikálnak, és ugyanazt a tudást és minőséget nyújtják, mint a vezetékes Loxone eszközök. Gyors, kényelmes és megfizethető megoldást jelentenek az okos otthonok utólagos megvalósítására és bővítésére.

A Loxone vezérlőegységeket a cég osztrák központjában tervezik és gyártják, így garantálják a kiváló minőséget, a bővíthetőséget, a megbízhatóságot, az időtállóságot és a szerviz egyszerűségét. A gyártó minden termékére 2 év garanciát vállal.

A Loxone folyamatosan fejlesztett és minden eszközén letesztelt szoftverének használata során 100%-ban garantálja, hogy a saját eszközei minden körülmények között, hosszú távon is tökéletesen működnek majd. Az ingyenes applikáció telepítése után mobiltelefonról vagy tabletről minden funkció egyszerűen beállítható és módosítható.

A Loxone minden személyes adatod és beállításod teljes biztonságát több tűzfal és biztonsági mechanizmus használatával védi.


A Verdom Kft. a fent felsorolt okok miatt választotta fő profiljául a Loxone eszközeinek kereskedelmét, programozását és műszaki támogatását: mi vagyunk a Loxone kizárólagos magyarországi forgalmazói


(c)Loxone-Smart-Home-01-web.jpg

bármilyen méretű és típusú lakáshoz és épülethez

integrierter_sonnenschutz_header.png

energia-, idő- és pénzmegtakarítás

0f1bd37645f317ede83a00b13056b374.jpg

intelligens, öntanuló rendszer

loxone-stellantrieb-air-handtuchhalter.jpg

folyamatosan mérhető és optimalizálható fogyasztás

(c)Loxone-Sky-Home-05-web.jpg

interneten keresztül minden feladat bárhonnan vezérelhető

c-Alfred-Smart-Home_Loxone-Reference_The-Sunworshiper-Pool.jpg

WOW élmény

Loxone_Miniserver_Go_In_Situ.png

Loxone Air termékek utólagos telepítéshez

Blog-Header.jpg

testre szabható, egyszerűen módosítható beállítások

teaser.jpg

minden termékre 2 év garancia

PH_support-phoning.jpg

teljes körű műszaki támogatás

(c)Loxone-Smart-Home-04-web.jpg

energiafelhasználás optimalizálása

Loxone-Showhome-Lounge.jpg

adatok és beállítások teljes védelme


ha a Loxone termékeit szeretnéd
szerelni / programozni / értékesíteni