Adj át okos otthonodnak évi 50.000 feladatot és élvezd ki az így nyert időt!

Jól hangzik? A Loxone okos otthonod úgy gondolkozik, ahogyan te. Tudja, mire van szükséged, az évszakok, az időjárás, és az életstílusod változását is leköveti. A Loxone okos otthon a legmagasabb IQ-jú otthon! Képzelj el egy otthont, ami éves szinten több ezer feladatot levesz a válladról azért, hogy az ajándékként visszakapott idődet azzal tölthesd, amivel csak szeretnéd!

 
 

Milyen egy igazi okos otthon?

Az okos otthonnak számos definíciója van. A rengeteg megoldás közül nehéz kiválasztani azt, ami a legjobban illeszkedik igényeinkhez. A Loxone okos otthon nem arról szól, hogy komplikált vezérlőegységek használatával fel-le kapcsolgasd a lakásodban a lámpákat. A Loxone okos otthon egyszerűen csak tudja, mit kell tennie, ezáltal éves szinten több ezer feladatot vesz át tőled, hogy te a számodra fontos dolgokkal foglalkozhass. Okos otthonod egy személyben gondoskodik a fűtésről, világításról, árnyékolásról és sok minden másról is. Te döntöd el, mit kezdesz az így visszakapott idővel. Rég nem látott barátaiddal találkozol? Elviszed a gyerekeket a játszóházba? Vagy végre rászánsz önmagadra egy kis időt? Ez mind lehetséges az igazi okos otthon, a Loxone segítségével.

 
FS_MU_music.png

Élet az okos otthonban - nem fogható semmihez

Okos otthonod tudja, mit kell tennie. Akkor is magától tudja, milyen körülmények közt érzed magad legjobban, amikor reggel vagy este te mással vagy elfoglalva: főzöl, szórakozol vagy csak pihensz. Végtelen számú lehetőségből kiválasztja a számodra megfelelőt. Akkor is mindenkinek a maga kedvenc zenéjét játssza le, ha mind külön szobában vagytok. Ahogy szeretnéd, ő úgy cselekszik. Harmóniát teremt a világítással. Ez a limit nélküli komfort az, amit csak a Loxone tud neked nyújtani, okos otthon automatikájával.

 
FS_woman-book-shading-lounge-radiant.jpg

Intuitív, egyszerű vezérlés

A Loxone okos otthon ezernyi feladatot vesz át tőled. Persze, te bármikor visszaveheted a kontrollt - vagy egy fizikai érintéssel vagy távolról, az appban!

 
ab.jpg

Boldoggá tesz

A Loxone okos otthon komfortos, biztonságos és energiatakarékos. Otthonod úgy gondolkodik, ahogyan te, hogy mindenkit boldoggá tehessen! Na jó, talán a szomszédait inkább iriggyé!

 
miniserver-go.png

A legmagasabb IQ - köszönhetően a Miniservernek!

A Miniserver az okos otthon agya. Az eszközök összehangolása és a folyamatok megvalósítása mind a Miniserver feladata. Tekints otthonodra úgy, mint egy központi idegrendszerre, amelyben az agy a Miniserver. Ő az, aki mindent mozgat és kontrollál, és mind a világításért, mind a fűtésért és árnyékolásért felel. Legyen bár vezetékes vagy vezetéknélküli, vagy akár ezek kombinációja, a Miniserver kitalálja, mire van szükséged. Arra hivatott, hogy olyan tökéletes otthoni környezetet teremtsen számodra, amit igazán élvezni tudsz!

 

Érdekel? Gyere el bemutató lakásunkba, és megmutatjuk a gyakorlatban is, mitől igazán intelligens egy otthon!