Loxone_vilagitasi_sema.jpg

okos világítás

Az otthonod fényei a hangulatodat is befolyásolják. A Loxone okos otthon egyedi élményt nyújt, hiszen tökéletes fényviszonyokat állíthatsz be a napszaktól, a kedvedtől és az alkalomtól függően.

A Loxone intelligens világításvezérlése automatikusan felkapcsolja a lámpákat, ha belépsz a szobába, a kinti fények erősségének figyelembevételével. Az okos világítás lehetővé teszi, hogy ne kelljen gyakran használnod a kapcsolót, és energiát takaríts meg. Ha felébredsz éjszaka, amikor a családtagjaid mélyen alszanak, dimmelt fények mellett juthatsz el a mosdóba.


Loxone_okos_otthon.jpg

vigyél színt az otthonodba a Smarth Home app segítségével

Állítsd be a fő fényforrásaidat, lámpáidat és színváltoztató fényeidet úgy, hogy saját világítási sémákat hozz létre. Válassz előre beállított sémákat vagy keresd ki magad a színt, állítsd be az intenzitást, a fényerőt és a fény melegségét a kívánságaid szerint. A világítási sémákat és a saját hangulatfényeidet egy beprogramozott fali kapcsoló vagy a Loxone Smart Home App segítségével egy kattintással változtathatod.


Loxone_Touch_Pure.png

egyszerű vezérlés, egyszerű használat

A Loxone a már meglévő világítási köröket és minden típusú világítótestet képes integrálni az okos otthon rendszerébe, legyen az hagyományos villanykörte vagy LED-es világítás.

A szoba teljes világítását egy kapcsolóval tudod vezérelni, amellyel fel- vagy lekapcsolhatod a fényeket, és előre programozott világítási sémák között választhatsz. Ha elmész otthonról, háromszori kattintással az összes lámpát ki tudod kapcsolni, nem kell külön körbenézned, melyik lámpa világít még. 


Loxone_baba.jpg

kényelmi funkciók

Beállíthatod, hogy veszély - betörés vagy tűz - esetén ne csak hanggal, hanem villogó fényekkel is jelezzen a riasztó. Ha egy baba alszik otthon, lenémíthatod a kapucsengőt, és a konyhában vagy a nappaliban lévő lámpák villogásával jelezhetnek neked az érkező vendégek.

Ha színházba mész vagy elutazol, a Loxone okos otthon képes színlelni a jelenlétedet: úgy működteti a világítást és az árnyékolást, mintha otthon lennél, elriasztva ezzel az üres házakra specializálódott betörőket.