Loxone-Advanced-Training.png

Loxone Expert oktatás

 

 Mit ad neked a Loxone Expert oktatásunk?

 
PH_Expertentraining_4.png

A három napos gyakorlati tréning során megmutatjuk a Loxone rendszer programozásának alapjait, tökéletesítjük a tervezéssel és konfigurálással kapcsolatos tudást, valamint hasznos ismeretket adunk át az eladással és a hatékony ajánlatadással kapcsolatosan is.

Elhozzuk neked a legújabb technológiákat, frissítéseket, termékeket és fejlesztéseket első kézből, a Loxone központjából. Olyan innovációs megoldások melyekkel sokszor nehéz lépést tartani a rohanó mindennapok során, ismeretükkel azonban jelentős mennyiségű időt lehet spórolni és egyszerűsítheted a munkafolyamatokat.

Bemutató eszközök segítségével sajátíthatod el a Loxone rendszer beüzemelését. Annak érdekében, hogy az oktatáson igazán gyakorlati tudásra tehess szert, fejlesztettünk egy speciális gyakorlópanelt, amin a bekötéseket és szerelési megoldásokat tudod majd gyakorolni.

Fő témáink lesznek: világitásvezérlés, automatikusan működő árnyékolók, öntanuló hőmérsékletszabályozás, hőközponti automatika, zenerendszer, beléptetés, egyéb szoftveres funkciók.

 
500-as silver.png

Hivatalos Loxone Silver Partner lehetsz…

… amennyiben részt veszel Loxone Expert oktatásunkon saját Loxone Demo Bőröndöddel. Így állandó kedvezménnyel vásárolhatsz nálunk a jövőben, mely kedvezmény az oktatást követően a alapértelmezetté válik. Silver Partneri státuszod és kedvezményed megtartásához évente szükséges az egy napos frissítő oktatás elvégzése.

 

Mik a jelentkezés feltételei?

  1. Az egy napos Loxone Basic oktatás sikeres teljesítése. A Loxone Basic oktatás mindig egy 0. nap a 3 napos Loxone Expert oktatás előtt, így ha a két tréningre egyben jössz, akkor az összesen 4 egybefüggő napot fog igénybe venni. A Basic oktatáson részt tudsz venni az Expertre folytatása nélkül, de az Expertnek előfeltétele a Basic.

  2. Legyen céged tevékenységi köre és profilja a villanyszereléshez, programozáshoz köthető!

  3. Amennyiben partnerré szeretnél válni, akkor az oktatáshoz szükséges megvásárolni a Loxone Demo Bőröndöt. Ellenkező estben tudsz tőlünk kölcsönözni is az oktatás idejére.

 
 
Demo case 580x750.png

A Loxone Demo Bőröndről

Ebben a bőröndben megtalálod azon termékek kombinációját, mellyel könnyedén megismerheted a Loxone rendszerét, a későbbiekben pedig a tesztelésekhez nyújt majd nagy segítséged a munkáid során. Amennyiben Loxone Silver Partnerré szeretnél válni, akkor a Loxone Expert oktatás előtt meg tudod vásárolni a bőröndöt, melynek ára nettó 299.900 Ft.

A bőrönd tartalma:

1x Miniszerver
1x Tree Extension
1x Air Base Extension
1x RGBW Dimmer Tree
1x Mozgásérzékelő Tree
1x Touch Tree
1x RGBW LED Szalag
1x Ajtó- & Ablaknyitás Érzékelő
1x Linksys Wireless 4 Port Router

 

Ár:

A 3 napos Loxone Expert oktatás: nettó 150.000Ft
Az 1 napos Loxone Basic oktatás: nettó 9000Ft

+nettó 299.900Ft Loxone Demo Bőrönd

Az ár tartalmazza:

  • délelőtti és délutáni kávészünetek, édes és sós teasüteményekkel minden nap

  • svédasztalos, vagy 3 fogásos ebéd minden nap

  • az oktatás helyszínének bérleti díja

  • a gyakorlópanelek és gyakorlóeszközök bérleti díja

    Az összeget az oktatás előtt, egy összegben szükséges befizetni. Jelentkezésed a részvételi díj átutalásával válik véglegessé, melyet egy előzetesen átküldött díjbekérő alapján tudsz majd rendezni.

 

A következő időpont:

Loxone Basic: 2020. január 20.
Loxone Expert: 2020. január 21-23.

Helyszín: Budapest