Loxone Partner szeretnél lenni?

EN_KB_Demo_Case-768x512.png

Te is lehetsz a partnerünk, ha:

- céged tevékenységi köre és profilja az elektromossághoz köthető,
- megvásárolod a Loxone bemutató bőröndöt,
- részt veszel programozói oktatásunkon (Loxone Expert),
- tiszteletben tartod a Loxone partnerprogram irányelveit.

 

KEDVEZMÉNYSZINTEK

IG_miniserver-go-einsatzgebiete@2x.jpg

Regisztrált Partner

A szakirányú céggel rendelkező vagy egyéni vállalkozó telepítő partnerünknek Basic programozói oktatásunkon való részvétel és Loxone bemutató bőrönd megvásárlása után 10% kedvezményt biztosítunk. Ehhez szükséges a Loxone irányelvek elfogadása és betartása is. Ha ezek mellett pluszban eljössz Expert oktatásunkra is, akkor 17% kedvezményhez juthatsz hozzá. Partneri státuszod és kedvezményed megtartásához évente el kell jönnöd Expert oktatásunkra.

IG_network-devices@2x (1).jpg

Silver Partner

Silver Partnerként 17% kedvezményt biztosítunk neked. A kiemelt kedvezmény a következő megrendelésekre alapértelmezetté válik. Silver Partneri státuszod megtartásához szükséges az éves Expert oktatásunkon való részvétel.

CO_loxone-products.jpg

Gold Partner

Abban az esetben, ha egy cég forgalma az elmúlt 12 hónapban meghaladta a nettó 75.000 EUR-t, valamint a projektjeinek bevizsgálása pozitív elbírálásban részesül, partnerünknek az ezen felüli vásárlásokra 21%-os kedvezményt biztosítunk. Ezen cég minden évben egy projektre speciális, 25%-os kedvezményre is jogosult. Azon partnerünk, aki 21%-nál nagyobb kedvezménnyel rendelkezett, de az elmúlt 12 hónapban a vásárlásai összértéke nem érte el a nettó 75.000 EUR határt, a következő megrendelései alkalmával 17%-os kedvezményre jogosult.

CO_Produkte.jpg

Platinum Partner

Abban az esetben, ha egy cég forgalma az elmúlt 12 hónapban meghaladta a nettó 500.000 EUR-t, Platinum partnerünknek az ezen felüli vásárlásokra 25%-os kedvezményt biztosítunk.

 

TOVÁBBI KEDVEZMÉNYEK

IG_timeline-milestones@2x.png

Real Smart Home Bónusz

A Silver, Gold és Platinum partnereink 3% jóváírást kapnak a projekt befejezése után, az installált Loxone eszközök listaára alapján. A Real Smart Home bónusz csak a 2019. február 1. utáni projektekre vonatkozik, korábbi projektekre nem.

Real Smart Home Bónuszt elnyerő projekt az a kész Loxone-projekt, amely a Real Smart Home funkcióival rendelkezik.

Miniserver-Verkabelung070717.png

Webshop Partnerség

Bármely partneri státuszban levő Loxone partner, aki webshopon Loxone termékeket árusít maximálisan 4% kedvezményt kap a vásárlásaiból.