Hörmann Air - tökéletes integráció a Loxone-rendszerbe

A Hörmann eszközök integrálása minden eddiginél egyszerűbb lett

Az új Hörmann Air lehetővé teszi különböző Hörmann motorok zökkenőmentes, automatikus integrációját a Loxone rendszerébe. Loxone Config-ban Plug & Play módon az API-csatlakozón keresztül integrálhatók a Hörmann-eszközök egyszerűen és rekordsebességgel az otthoni és épületautomatika-rendszerbe. További új hasznos funkció a motor futási idejének automatikus felismerése.

 

A nagy múltú német Hörmann az egyik legjelentősebb kapu- és ajtógyártó. Garázs- és redőnykapui már korábban is integrálhatók voltak a Loxone otthon- épületautomatika rendszerbe, viszont eddig ez plusz munkát és további Loxone eszközöket igényelt, például 2 relé vagy 2 digitális bemenetre volt szükség, külön kábelezést kellett végezni és a telepítés is hosszabb volt. Ez most alapvetően megváltozott az új Hörmann Air-nek köszönhetően.

Így a magán- és kereskedelmi szektorban is számos olyan projekt megvalósítására nyílik lehetőség, ami eddig akadályokba ütközött.

A tápellátás a Hörmann HCP interfészen keresztül történik. Mivel ez biztosítja a készülék állandó áramellátását, ezzel egyidejűleg az Air hálózat is bővül. A Hörmann Air egy állapotjelző LED-del is rendelkezik.

A kereskedelmi célú, nagy épületeknél a Hörmann Air példátlanul egyszerűvé teszi a garázs- és redőnykapuk kezelését, mivel többé nincs szükség kábelezésre az ajtók intelligens automatizálásához.

Previous
Previous

AC Control Air - Intelligens és energiatakarékos klímavezérlés

Next
Next

Magyarország három legjobb Loxone projektje