Loxone partnerprogram

b187304c4172e2fdcd84bbee1b753db2.png

Te is lehetsz a partnerünk, amennyiben
- céged tevékenységi köre és profilja az elektromossághoz köthető
- megvásárolod a Loxone bemutató bőröndöt
- részt veszel programozói oktatásunkon (Loxone Expert)

KEDVEZMÉNYSZINTEK ÉS FOKOZATOK

REGISZTRÁLT PARTNER

A szakirányú céggel rendelkező vagy egyéni vállalkozó telepítő partnereinknek programozói oktatásunkon való részvétele és a kezdőkészlet megvásárlása után 10% kedvezményt biztosítunk.

SILVER PARTNER

Azon partnereink, akiknek az aktuális naptári évben éves vásárlása eléri a nettó 10.000 EUR-t, az ezen felüli vásárlásokra már 17% kedvezményt biztosítunk. A kiemelt kedvezmény a következő évben már alapértelmezetté válik. Azon partnereink akik 10%-nál nagyobb kedvezménnyel rendelkeztek, de a vizsgált naptári évben nem érték el a nettó 10.000 EUR határt, az aktuális évben 10%-os kedvezményre jogosultak.

GOLD PARTNER

Abban az esetben ha egy cég forgalma az aktuális naptári évben meghaladja a 40.000 EUR-t, valamint a projektjeinek bevizsgálása pozitív elbírálásban részesül, az ezen felüli vásárlásokra 21%-os kedvezményt biztosítunk. Ezen cégek minden évben egy projektre speciális 25%-os kedvezményre is jogosultak. Azon partnereink akik 20%-nál nagyobb kedvezménnyel rendelkeztek, de a vizsgált naptári évben nem érték el a nettó 40.000 EUR határt, az aktuális évben 17%-os kedvezményre jogosultak.