Itt az új verzió: Config 14.2

A Loxone folyamatosan dolgozik azon, hogy a Configot még jobbá tegye a partnerek, a Loxone alkalmazást pedig elsősorban a felhasználók számára. Nézd meg a Loxone Config & App 14.2 új és izgalmas funkcióit az alábbiakban:

AC Control Air

A Loxone Config új verziójában már megtalálható az AC Control Air funkcióblokk. Ez lehetővé teszi különböző gyártók légkondicionálóinak integrálása a Loxone automatika rendszerébe. A béta verzió óta további funkciókkal bővült az AC Control funkcióblokk, amely új bemenetekkel rendelkezik, amelyek integrálják az ajtó- és ablak nyitásérzékelőket és az alkalmazáson keresztül indítható szünetidőzítőt. Ez megkönnyíti a légkondicionálók alvó üzemmódba helyezését.

Intelligens helyiségvezérlő

Az intelligens helyiségszabályozóval mostantól a takarék- és komfort-hőmérsékleten kívül egy további hőmérséklet is beállítható. Például, ha elegendő, napelemes termelésből származó többletenergia áll rendelkezésre, ez lehetővé teszi, hogy a klímaberendezés vagy a hőszivattyú működtetésével a lehető legjobban kihasználd a költséghatékony lehetőséget. Az aktuális hőmérsékletet a kapcsolási időnek megfelelően lehet cserélni - akár fűteni, akár hűteni.

Garázs szellőztető funkció és hibajavítások

Új funkcióként mostantól beállíthatod a garázs/kapu funkcióblokkban az ajtó szellőzési pozícióját, ami szükség esetén optimális légáramlást tesz lehetővé. Például a garázsban végzett CO2-méréssel kombinálva ez egy nagyszerű funkció az ajtó automatikus, résnyire nyitásához, hogy elkerüld a CO2-szint veszélyes szintre emelkedését.

Természetesen, mint minden Config kiadásnál, itt is számos probléma és hibajavítás történt. Az összes változtatás részletes áttekintése a changelogban található.

App

Az AC Control Air és az intelligens helyiségvezérlő frissítéseit természetesen a Loxone App új frissítése is tartalmazza. A felhasználókezelésben a felhasználók mostantól deaktiválási vagy törlési időponttal tárolhatók. Emellett a Wallboxhoz kapcsolódóan is van újdonság: a kézi töltési módokat minden felhasználó elfogadhatja, míg a speciális beállításokat és a töltési módokat csak a rendszergazdák konfigurálhatják.

Previous
Previous

Modbus AIR - Modbus RTU eszközök gyors és egyszerű integrációja

Next
Next

AC Control Air - Intelligens és energiatakarékos klímavezérlés