Megoldás az ideális irodai világításra: XAL BETO és TASK

A megfelelő munkahelyi világítás elengedhetetlen a produktív és kellemes munkakörnyezet megteremtéséhez. A Loxone a XAL-lal közösen most olyan világítási megoldást hozott létre, amely optimális megvilágítást biztosít a munkahelyen, és zökkenőmentesen integrálható a Loxone épületautomatizálási rendszerbe.

Az irodai munkához a megfelelő világítás kulcsfontosságú. Jelentős hatással van a teljesítményünkre, a motivációnkra és az egészségünkre. A puszta mennyezeti világítás fontos, de általában nem elegendő.

Kétségtelen előnyei mellett egyrészt a megfelelő fényerő garantálásához sokkal nagyobb összteljesítményre van szükség, így a fogyasztása is nagyobb. Másrészt a mennyezetbe való beépítés túlságosan rugalmatlan ahhoz, hogy a változó igényekhez igazodjon.

Érdekel a Loxone Oktoberfest többi újdonsága? Kattints a gombra, tudj meg többet!

A megoldás:

A fenti problémára kínál megoldást a XAL-lal közösen megalkotott a XAL BETO és TASK. Ezek az innovatív állólámpák ötvözik a mennyezeti és álló lámpatestek előnyeit, főleg irodai környezetben nyújtanak optimális megvilágítást, és zökkenőmentesen integrálhatók a Loxone-rendszerbe az Air technológia révén.

A XAL-ról:

Az ausztriai Grazban működő, XAL GmbH több mint 30 éve fejleszt egyedi lámpatesteket, termékei világszerte ismertek. Annak érdekében, hogy lámpái ne csak technológiai, hanem esztétikai szempontból is megfeleljenek a legkorszerűbb követelményeknek, a fejlesztésekben aktívan részt vesznek építészek és formatervezők is.

 

A lámpák a XAL oldalán vásárolhatók meg:

Különleges jellemzők:

  • Air technológia: zökkenőmentes és egyszerű integráció a Loxone épületautomatizálásba.

  • Energiahatékonyság: csökkentett összteljesítmény a célzott világítás révén, minimalizálja az energiaköltségeket.

  • Nagyfokú rugalmasság: az állólámpa-testek könnyű elhelyezése a 230 V-os csatlakozónak köszönhetően, ideális a változó helyiségkoncepciókhoz.

  • Design: a funkcionalitás és a design tökéletes szimbiózisa.

Previous
Previous

Asztali lámpa Air: esztétikus, automatizált világítás, bárhol

Next
Next

Új: DALI Air - DALI eszközök egyszerű vezeték nélküli integrációja