A Loxone legfontosabb világítási eszközei

A könnyen felszerelhető LED-spotoktól az elegáns Pendulum Slim lámpákig és a többfunkciós mennyezeti lámpáig – a Loxone eszközeivel minden intelligens világítási megoldás elérhető, egyéni igények szerint is. Tudj meg mindent a LED-szalagok alaklamzásának rugalmasságáról, a sokoldalú Touch Nightlight-ról, amely sokkal több, mint egy éjszakai lámpa, és arról, hogyan integrálhatsz bármilyen lámpatestet egyszerűen egy automatizált otthonba, vagy irodába a számos interfésznek köszönhetően.

 

Süllyesztett LED Spotok

Irányított meleg fehér fényű vagy RGBW színű fényű LED Spotjaink optimális és fokozatmentesen szabályozható környezeti megvilágítást biztosítanak.

 

Felszíni mennyezeti szpotok

Melegfehér vagy színes felszínre telepíthető szerelhető mennyezeti szpotjaink tökéletesek utólagos beépítéshez, vagy ahol nincs lehetőség mennyezetbe süllyesztett telepítésre.

 

Pendulum Slim

Biztosíts megfelelő kiemelő világítást az elegáns Pendulum Slim segítségével, például egy étkező- vagy kávézóasztal fölött.

 

Mennyezeti LED lámpa

A LED-es mennyezeti lámpa nem csak melegfehér vagy színes fényt biztosít, hanem számos egyéb funkció működésében is szerepet játszik a beépített mozgásérzékelőnek és fényerő-érzékelőnek köszönhetően, például vizuális értesítéshez is használható.

 

LED szalagok

A LED szalagok egyszerű és sokoldalú megoldást az indirekt világításnál. Nagyszerű hangulatot lehet velük kialakítani például a bútorok alsó szélén, árnyékos sarkokban vagy az álmennyezet mögött elhelyezve.

 

Touch Nightlight Air

A Touch Nightlight több egyszerű éjjeli lámpánál. Ébresztőóra, vezérlőegység és riasztó egyben.

 

Extension-ök (bővítők)

A bővítőknek köszönhetően szinte minden típusú, és különböző világítási protokollokat alkalmazó lámpatest egyszerűen integrálható a Loxone otthon- és épületautomatizálási rendszerébe.

 

Interfészek

A világítástechnika terén is maximális rugalmasságot élvezhetsz. A DMX és DALI bővítménynek köszönhetően számos különböző lámpatest integrálható.

Previous
Previous

SIGNUM 70 Kompakt HiFi álló hangszóró

Next
Next

Tippek az intelligens világítástervezéshez