Idén is kíváncsiak vagyunk az ország legjobb Loxone projektjeire

A Loxone épületautomatika-rendszer egyre szélesebb körben ismert Magyarországon, így értelemszerűen a telepítő szakemberek száma is növekszik. A minőség azonban itt is fontosabb a mennyiségnél: a Loxone elképesztő ütemben fejleszti a megoldásait, a technológia adta páratlan lehetőségek azonban csak az elhivatott és képzett szakemberek munkája révén teszik valóban komfortosabbá, biztonságosabbá és hatékonyabbá a felhasználók életét, a márka ígérete szerint.

Mi tudjuk, hogy sokan vannak, de ezen a versenyen szélesebb körnek is megmutathatják magukat.

Bármilyen épület automatizálására készített Config file-t várunk: családi ház, hotel, iroda, vagy raktár, mind versenyez, hiszen a megoldások szakmai kivitelezését és hasznosságát díjazzuk, és a Loxone alkalmazásának nincsenek korlátai.

A díjak:

 

1.  díj:

Professzionális készlet:

Bosch GBH 180-LI akkus fúrókalapács + GDE 68 rendszertartozék + 2 db 4,0 Ah-s akku szerszámtáskában, valamint egy Miniserver.

 

2.  díj:

Akkus kombinált Bosch GSR 185-LI + 2 db 2,0 Ah akku + 23 részes tartozékkészlet kofferben, valamint egy Miniserver Compact.

 

3.  díj:

Wiha elektromos csavarhúzó és egy Miniserver Go.

 

Itt a tökéletes alkalom, hogy mindenki megtudja, milyen jó Loxone szakember vagy, és még több ügyfeled legyen. Küldd be projektedet néhány lépésben, és nyerd meg a három díj egyikét. Sok sikert!

Previous
Previous

Így nyerhet a legtöbbet a Napenergia Plusz Programon!

Next
Next

ÚJ: Loxone Config és App 14.5